Ćurguz: Biće Željo opet jak

July 1, 20190
Zoran-Curguz-oprema

Najprijatnije iznenađenje prošlogodišnjeg šampionata Srpske Željezničar Sport Team, koji je sezonu završio na trećem mjestu, neočekivano se našao u fokusu većih ekipa.

Uslijedilo je nekoliko odlazaka, tandem Bosančić – Marković preselio se u komšijski Borac, Kulenović je krenuo put Osijeka, dok je Milanović sreću potražio u Portugalu. Ipak, trener Zoran Ćurguz, ističe da će “mašina s Predgrađa” i u novom ciklusu biti izuzetno jaka.

Očekujemo nekoliko top dolazaka, koji bi popunili prazninu nastalu odlaksom nosilaca igre. U klubu je veoma stabilna situacija, pronađen je i novi sponzor, pa sa te strane nema nikakvih problema. Cilj kluba jeste i bio da se afirmišu mladi igrači i kasnije ponude tržištu, što smo i uspjeli. Sad ponovo idemo ispočetka, ali materijala ima i te kako. Prozivka je zakazana za 5. jula, biće sigurno iznenađenja na prvom okupljanju – poručio je Zoran Ćurguz, trener Željezničar Sport Team-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ŽELITE LI POSTATI ČLAN NAŠEG FUDBALSKOG KLUBA?

ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM

logo_footer

Fudbalski klub Željezničar iz Banjaluke osnovan je još davne 1924. godine zbog čega je danas najstariji fudbalski klub u Banjaluci. Momci sa stadiona iz Predgrađa (Lazarevo), pokraj željeznicke pruge, su oduvijek bili junaci svog kraja. Stabilan klub, trenutno igra u Prvoj ligi Republike Srpske.

Club Friends

© copyright FK Željezničar Banja Luka. All rights reserved.