Željine mlade nade gađale 200 puta u metu

June 26, 20190
Zeljeznicar-ST-predpioniri-pjetlici-2018-2019

Područja liga predpionira i pjetlića je u sezoni 2018/19 okupila sve klubove Premijer i Prve lige Republike Srpske iz PFS Prijedor, Banja Luka, Gradiške i Doboja i još nekoliko klubova koji su izborili učešće u ovoj kvalitetnoj ligi.

Da Željezničar – Sport Team nastavlja kao lider i nosioci kvalitetnog razvoja fudbala u omladinskim kategorijama apsolutno se vidi na kraju ove takmičarske sezone, gdje su dječaci sa “Predgrađa” 2006/07 i 2008/09 suvereno osvojili prvo mjesto u obje kategorije, ostavivši daleko iza sebe Borac, Rudar Prijedor, Kozaru, dobojsku Slogu…. Ono što najviše raduje da su u ove dvije kategorije tokom cijelog takmičenja igrali napadački fudbal sa puno kvalitetnih akcija u kojima su ove kategorije za godinu dana postigle preko 200 golova!

dodjela-pehara-piniri-i-predpioniri

Ono što je sigurno najvažnije, proces razvoja ovih mladih igrača obećava još bolje dane kako njima tako i Željezničar Sport Team-u i široj sportskoj zajednici kako u Banjaluci tako i u Republici Srpskoj. Vjerujem da će ovi dječaci nastaviti da dugo uživaju u čarima ove lijepe igre i da će kroz kvalitetan rad i lično zalaganje uspjeti da zdravo odrastu, a neki od njih i ostvare svoje fudbalske snove – rekao je Bogdan Krnojelac, trener ove dvije generacije Željezničar Sport Team.

Pobjedničke pehare i medalje za mlade šampione uručio je Slaviša Kralj, predsjednik Gradskog fudbalskog saveza Prijedora, koji je tehnički vodio ovu sezonu u konkurenciji predpionira i pjetlića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ŽELITE LI POSTATI ČLAN NAŠEG FUDBALSKOG KLUBA?

ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM

logo_footer

Fudbalski klub Željezničar iz Banjaluke osnovan je još davne 1924. godine zbog čega je danas najstariji fudbalski klub u Banjaluci. Momci sa stadiona iz Predgrađa (Lazarevo), pokraj željeznicke pruge, su oduvijek bili junaci svog kraja. Stabilan klub, trenutno igra u Prvoj ligi Republike Srpske.

Club Friends

© copyright FK Željezničar Banja Luka. All rights reserved.