IzvještajinovostiU gradskom derbiju Željo slavio

3 Juna, 20190

Fudbaleri Željezničar-Sport Team-a savladali su u subotu gradskog rivala Borac sa 3:1 i tako osigurao treću poziciju u eliti Srpske. I protiv “crveno-plavih” na terenu “Predgrađa” vidjela se plejada mladosti, jer je od 18, čak 17 igrača je bilo ispod 21 godine. Odudarao je Igor Kuzmanović, koji je sa 24 godine “veteran”, ali koji je duhom, ponašanjem i igrom identičan cjelokupnom Željinom vrtiću.

Nije Željo samo slavio pobjedu protiv borca, jer ti momci slave svaki trijumf na isti način. Oni se fudbala igraju i raduju se daru što mogu da uvesele sve oko sebe. Banjalučka raja, koja je sat poslije utakmice utopila se u banjalučkim ulicama, predstavljajući izvorno ono što Banja Luka i jeste, grad mladosti.

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ŽELITE LI POSTATI ČLAN NAŠEG FUDBALSKOG KLUBA?

ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM

logo_footer

Fudbalski klub Željezničar iz Banjaluke osnovan je još davne 1924. godine zbog čega je danas najstariji fudbalski klub u Banjaluci. Momci sa stadiona iz Predgrađa (Lazarevo), pokraj željeznicke pruge, su oduvijek bili junaci svog kraja. Stabilan klub, trenutno igra u Prvoj ligi Republike Srpske.

Prijatelji kluba

© copyright FK Željezničar Banja Luka. All rights reserved.