Ćurguz prozvao Željine mladiće!

January 20, 20200
zoran-curguz-zeljeznicar-sport-tim-03

Sa radom je startovao i prvoligaš sa “Predgrađa”. Trener Zoran Ćurguz obavio je prozivku, na kojoj se našlo 26 igrača. U igračkom pogonu za sada nije bilo promjena u odnosu na sastav koji je iznio teret jeseni.

– Radićemo na našem terenu i kombinovati sa teretanom. Do početka sezone odigraćemo pet test utakmica, i to sa Zvijezdom iz Gradačca (2. februara), Slogom iz Doboja (8. februara), Ljubićem (15. februara), Bratstvom iz Gračanice (21. februara), te generalku sa Kozarom, koja je na programu 29. februara – istakao cipf-es.org je Ćurguz.

Na prozivici su bili: Avdukić, Ćetković, Stupar, Čolić, Malić, Kuprešak, Šaula, Sladojević, Džaferović, Petrović, Crnomarković, Kuzmanović, Teodorović, Ružičić, Kršić, Baštić, Jovandić, Kalabić, Marjanović, Martić, Đukić, Jević, Blanuša, Đogić, Knežević, Aljetić.

Željezničar Sport Team polusezonu na prvoligaškim terenima završio je na četvrtom mjestu sa 15 bodova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ŽELITE LI POSTATI ČLAN NAŠEG FUDBALSKOG KLUBA?

ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM

logo_footer

Fudbalski klub Željezničar iz Banjaluke osnovan je još davne 1924. godine zbog čega je danas najstariji fudbalski klub u Banjaluci. Momci sa stadiona iz Predgrađa (Lazarevo), pokraj željeznicke pruge, su oduvijek bili junaci svog kraja. Stabilan klub, trenutno igra u Prvoj ligi Republike Srpske.

Club Friends

© copyright FK Željezničar Banja Luka. All rights reserved.