Novo pojačanje na Predgrađu

July 17, 20190
Nemanja-Bamburac-1

Prvoligaš iz RS-a Željezničar – Sport Team i u narednu sezonu ulazi s visokim ambicijama.

Ekipa koju vodi trener Zoran Ćurguz težit će ka tome da i u narednoj sezoni bude u samom vrhu prvoligaške karavane, a čelnici tima iz Banjaluke u međuvremenu dogovorili su dolazak još jednog novog igrača.

Nakon što su na “Predgrađe” stigli Bojan Sladojević i Danijel Majkić, dogovorena je saradnja i sa 20-godišnjim napadačem Nemanjom Baburaćem koji dolazi iz drugoligaša Karanovca gdje je imao odličnu polusezonu iza sebe, a još je igrao za Alfa Modriču i Borac.

Sa Nemanjom je sve dogovoreno. Pojačavamo se, ima novih imena i vjerujem da ćemo i sljedeće sezone igrati zapaženu ulogu“, ističe trener Zoran Ćurguz.

Zoran-Curguz-trener-FK-Zeljeznicar-Sport-tima

Zadovoljstvo zbog dolaska u Željezničar – Sport Team nije skrivao ni sam Bamburać, koji kaže kako se odlično uklopio i da većinu fudbalera poznaje od ranije, te da je na njemu još samo da se nametne treneru banjalučkog tima.

U sklopu priprema za novu sezonu Banjalučani će danas odigrati i prijateljski meč protiv Ljubića, a u subotu protivnik će biti Kozara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ŽELITE LI POSTATI ČLAN NAŠEG FUDBALSKOG KLUBA?

ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM

logo_footer

Fudbalski klub Željezničar iz Banjaluke osnovan je još davne 1924. godine zbog čega je danas najstariji fudbalski klub u Banjaluci. Momci sa stadiona iz Predgrađa (Lazarevo), pokraj željeznicke pruge, su oduvijek bili junaci svog kraja. Stabilan klub, trenutno igra u Prvoj ligi Republike Srpske.

Club Friends

© copyright FK Željezničar Banja Luka. All rights reserved.