Veliko pojačanje na Predgrađu

February 8, 20190
IMG-2b667a068bbcf95a4cb19af822927751-V

 

Bivši mladi reprezentativac Srbije Milan Milanović novo je pojačanje “Željezničar Sport Team”-a. Milanović je najzvučnije je ime koje je stiglo na Predgrađe, a u seniorskoj karijeri nosio je dres moskovske Lokomotive, Palerma, Sijene, Vićence, Askolija i Pize.

 

Milanović igra na poziciji štopera i visok je 194cm. U mlađim kategorijama nastupao je za Zemun i Crvenu Zvezdu odakle je otišao u pečalbu sa samo 17 godina. Svojevremeno je važio za jednog od najvećih srpskih talenata, a ovoj priči u prilog ide da je proglašen za najboljeg mladog igrača Lokomotive već u prvoj sezoni u Rusiji.

 

Za mladu reprezentaciju Srbije nastupio je na 13 utakmica, a zanimljivo je da je kao član Palerma igrao zajedno sa velikim zvijezdama Paolom Dibalom i Andreom Belotijem. Svojim iskustvom i znanjem, ovaj korpulentni štoper rođen 1991. godine, sigurno će mnogo značiti ubjedljivo najmlađem timu Prve lige Republike Srpske na putu ka ispunjenju ciljeva u ovoj sezoni.

Srećan sam što sam došao u “Željezničar-Sport Team”. Pokušaću da pomognem ekipi i novim saigračima u narednom periodu. Nadam se da zajedno možemo ispuniti zacrtane ciljeve “– rekao je Milanović na predstavljanju.

 

Samo riječi hvale za novajliju u timu imao je trener Zoran Ćurguz.

Izuzetno sam srećan što je ovakav igrač stigao kod nas. Dobijamo zaista mnogo. Radi se o odlično, školovanom igraču, jer samo takvi stignu do Serije A. Želimo plasman među šest najboljih, a sa Milanovićem ćemo lakše doći do tog cilja. Naši klinci imaće priliku da uče od njega i to je možda najveći plus za ovu ekipu. Nivo fudbala na kojem je on bio, neuporediv je za naše prilike, pa će svaki trening i utakmica sa njim biti privilegija za moje momke. Siguran sam da će to iskoristiti na pravi način” – zaključio je Ćurguz.

Milanović će se odmah priključiti ekipi koja uveliko brusi formu za drugi dio sezone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ŽELITE LI POSTATI ČLAN NAŠEG FUDBALSKOG KLUBA?

ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM

logo_footer

Fudbalski klub Željezničar iz Banjaluke osnovan je još davne 1924. godine zbog čega je danas najstariji fudbalski klub u Banjaluci. Momci sa stadiona iz Predgrađa (Lazarevo), pokraj željeznicke pruge, su oduvijek bili junaci svog kraja. Stabilan klub, trenutno igra u Prvoj ligi Republike Srpske.

Club Friends

© copyright FK Željezničar Banja Luka. All rights reserved.