HomeSezona 2018/2019Sezonske ulaznice

https://www.fkzeljeznicarbl.com/wp-content/uploads/2018/08/clanska_karta.jpg

Sezonske ulaznice za domaće utakmice Fudbalskog kluba Željezničar Sport Team u okviru Prve lige Republike Srpske za sezonu 2018/19, na stadionu “Predgrađe”, puštene su u prodaju!

Kupovinom sezonskih ulaznica pokazujete svoju ljubav i vjernost klubu, ali isto tako i pokazujete želju da pomognete u funkcionisanju i radu Vašeg i našeg kluba. Mi smo svjesni da kapacitetom našeg stadiona na Predgrađu ne možemo očekivati značajne izvore prihoda prodajom ulaznica i sezonskih karata, ali vjerujemo da su mnogi prepoznali naš entuzijazam i trud, te da će na ovaj način, kupovinom sezonskih karata za sezonu 2018/19, učestvovati u radu i rastu Vašeg i našeg najdražeg kluba.

FK Željezničar Sport Team obavještava svoje navijače i simpatizere da su u prodaju  puštene  sezonske ulaznice za nastupe našeg kluba u Prvoj ligi Republike Srpske za sezonu 2018/19.

Kupovinom ove sezonske ulaznice pomažete FK Željezničar Sport Team iz Banjaluke u finansijski i takmičarski vrlo zahtjevnoj sezoni. Vjerujemo da će mnogi naši prijatelji i simpatizeri širom Evrope, kupovati sezonsku kartu online, kao i prošle godine. Na taj način pokazuju koliko cijene i vjeruju u sve ono što radimo, pa čak i tako što nisu stigli prisustvovati ni jednoj utakmici protekle sezone. Mi u klubu smo im jako zahvalni zbog takvog načina podrške.

Cijena sezonskih ulaznica za narednu sezonu je 50 konvertibilnih maraka i kupovinu, kao i sve detaljnije informacije možete dobiti na:

  • Stadionu FK Željezničara Sport Team na Predgrađu
  • Terenima OFK Sport Team u Stepe Stepanovića 181A.

Za simpatizere kluba koji nisu u mogućnosti da lično kupe i preuzmu svoje sezonske ulaznice smo omogućili online kupovinu putem webshopa, te plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatnicom na račun kluba.

ŽELITE LI POSTATI ČLAN NAŠEG FUDBALSKOG KLUBA?

ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM

Fudbalski klub Željezničar iz Banjaluke osnovan je još davne 1924. godine zbog čega je danas najstariji fudbalski klub u Banjaluci. Momci sa stadiona iz Predgrađa (Lazarevo), pokraj željeznicke pruge, su oduvijek bili junaci svog kraja. Stabilan klub, trenutno igra u Prvoj ligi Republike Srpske.

Webshop

© copyright FK Željezničar Banja Luka. All rights reserved.