HomeSezona 2018/2019Sezonske ulaznice

https://www.fkzeljeznicarbl.com/wp-content/uploads/2018/08/clanska_karta.jpg

Sezonske ulaznice za domaće utakmice Fudbalskog kluba Željezničar Sport Team u okviru Prve lige Republike Srpske za sezonu 2018/19, na stadionu “Predgrađe”, puštene su u prodaju!

Kupovinom sezonskih ulaznica pokazujete svoju ljubav i vjernost klubu, ali isto tako i pokazujete želju da pomognete u funkcionisanju i radu Vašeg i našeg kluba. Mi smo svjesni da kapacitetom našeg stadiona na Predgrađu ne možemo očekivati značajne izvore prihoda prodajom ulaznica i sezonskih karata, ali vjerujemo da su mnogi prepoznali naš entuzijazam i trud, te da će na ovaj način, kupovinom sezonskih karata za sezonu 2018/19, učestvovati u radu i rastu Vašeg i našeg najdražeg kluba.

FK Željezničar Sport Team obavještava svoje navijače i simpatizere da su u prodaju  puštene  sezonske ulaznice za nastupe našeg kluba u Prvoj ligi Republike Srpske za sezonu 2018/19.

Kupovinom ove sezonske ulaznice pomažete FK Željezničar Sport Team iz Banjaluke u finansijski i takmičarski vrlo zahtjevnoj sezoni. Vjerujemo da će mnogi naši prijatelji i simpatizeri širom Evrope, kupovati sezonsku kartu online, kao i prošle godine. Na taj način pokazuju koliko cijene i vjeruju u sve ono što radimo, pa čak i tako što nisu stigli prisustvovati ni jednoj utakmici protekle sezone. Mi u klubu smo im jako zahvalni zbog takvog načina podrške.

Cijena sezonskih ulaznica za narednu sezonu je 50 konvertibilnih maraka i kupovinu, kao i sve detaljnije informacije možete dobiti na:

  • Stadionu FK Željezničara Sport Team na Predgrađu
  • Terenima OFK Sport Team u Stepe Stepanovića 181A.

Za simpatizere kluba koji nisu u mogućnosti da lično kupe i preuzmu svoje sezonske ulaznice smo omogućili online kupovinu putem webshopa, te plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatnicom na račun kluba.

ŽELITE LI POSTATI ČLAN NAŠEG FUDBALSKOG KLUBA?

ŽELJEZNIČAR SPORT TEAM

logo_footer

Fudbalski klub Željezničar iz Banjaluke osnovan je još davne 1924. godine zbog čega je danas najstariji fudbalski klub u Banjaluci. Momci sa stadiona iz Predgrađa (Lazarevo), pokraj željeznicke pruge, su oduvijek bili junaci svog kraja. Stabilan klub, trenutno igra u Prvoj ligi Republike Srpske.

Prijatelji kluba


mtel mtel

© copyright FK Željezničar Banja Luka. All rights reserved.